Vårt mål: 100% fornøyde kunder

Som kunde hos Urhuset skal du handle trygt, effektivt og uten kjedelige overraskelser! Så enkel er min filosofi.

Vi er en autorisert norsk forhandler av kjente klokkemerker, så du kan være trygg på kjøpet av din nye klokke fra oss. Den er garantert ekte vare, den kommer med full garanti og leveres selvfølgelig uten tollgebyrer eller andre ekstrakostnader. Vi brenner for det vi gjør og jobber kontinuerlig for å tilby et stadig voksende tilbud av klokker til både han og henne.

Kundene våre er stilbevisste kvinner og menn som vil ha en lekker klokke rundt håndleddet, enten de er kledd opp for jobb, sosiale sammenkomster eller er aktive ute i naturen - og vi skal sørge for en handleopplevelse av ypperste kvalitet!

Dette gjør vi blant annet ved å tilby:
- Rask levering på 1-4 virkedager
- Minst 2 års garanti på alle klokker
- 6 måneders bytterett
- Rask responstid på kundehenvendelser

Vi samarbeider kun med offisielle leverandører og garanterer at alle klokker i vårt sortiment er ekte. For transport benytter vi Brings klimanøytrale servicepakker, og innen betaling jobber vi med velkjente aktører som Visa, Mastercard, Klarna m.fl.

Om vi får deg til å smile når du setter din nye klokke på håndleddet, da er vi fornøyd! Og med gode bytte-, retur- og garantiordninger er vi her for deg, også i tiden fremover.

Med ønske om en god klokkehandel,

Ida Selliseth Bakken
Daglig leder, Urhuset
ida@urhuset.no