Ny klokke til julebordet?

Og så var vinteren her igjen. Med sine kalde gufs spiser den opp minutter av dagene våre og gjør dem kortere - og kortere. Et stykke inn i horisonten ser du helt klart konturene av røde luer, pinnekjøtt, ribbe og medisterkaker. Det nærmer seg jul! Og når det nærmer seg jul, nærmer det seg julebord. Med jobben, kanskje. Eller i alle fall med “gutta!” eller evigunge “jentenes julebord”. En perfekt anledning, spør du meg, til å pynte seg litt ekstra. Kanskje med en ny og fresh klokke også? 


De flotteste klokkene til hans julebord: 

1. Tommy Hilfiger Jameson 

 Denne herlige nyheten fra Tommy Hilfiger passer utmerket til julebordet! Dette er en dressklokke med elegant skinnrem og roséfargede detaljer. Fargekontrastene danner et delikat design, som et lysglimt i en ellers mørk tid. Ja, litt som julebordet er i seg selv, kanskje?

 

2. Gant Park Hill 3 Blå 


 

 

Blåtime døgnet rundt! En fantastisk klokke fra Gant - en av våre bestselgere. Klokken er et perfekt supplement til en mørk skjorte eller dress, og vil alene heve antrekket ditt mange hakk! Den er anvendelig og passer godt til både julebordet - og de blå hverdagene som følger.

 

3. Gant Cleveland
Denne dressklokken vil egne seg veldig fint til deg som liker å pynte deg skikkelig på julebordet! En dressklokke skal kunne bæres i mer formelle sammenhenger - med denne godbiten fra Gant kan du smykke deg med stilrent design og flotte detaljer. Klokken er anvendelig, og egner seg også til andre sammenhenger. 

 

4. Gant Park Hill 3 Sort

 


Denne Park Hill-modellen fra Gant har egenskap i å være en typisk dressklokke. Du kan bruke den i formelle sammenhenger, men det trenger ikke bare dreie seg om fest -  en flott dressklokke egner seg eksempelvis også i jobbsammenheng.  Til julebordet vil denne modellen stå fint mot de fleste farger - sort går til alt! Du får også en klokke du sannsynligvis vil kunne få bruk for også i andre sammenhenger.

 

De flotteste klokkene til hennes julebord: 

 

1. Tommy Hilfiger Tea 35mm 

Denne nyheten fra Tommy Hilfiger vil passe perfekt til deg som vil pynte deg litt ekstra på årets julebord. Med en enkel fargepositur i sølv og en lekker urskive vil du få et supert supplement til antrekket ditt. Sølvfargen vil passe godt til julefarger som blått, lilla og rødt - men også til mer klassiske løsninger som sort. 

 

2. Tommy Hilfiger Reade 34mm 

 

Tommy Hilfiger-serien "Reade" kommer i tre ulike kombinasjoner, denne er min favoritt! (Se hele utvalget under dame klokker). Roséfargen i lenken flettes godt inn i en skinnende sølvfarge - og romertallene i urskiven gir det siste lille ekstra for komplett eleganse. 


3. Tommy Hilfiger Blake 38mm 

 

Liker du denne gullfargen like godt som meg? Da får du mye glede av denne modellen fra "Blake" serien av Tommy Hilfiger. Urskiven er noen millimeter bredere enn de to nevnte dameklokkene - disse millimeterne gjør mer enn man skulle tro, og vil gi et mer markant uttrykk av selve urskiven på håndleddet ditt. Klokken vil egne seg godt for deg som liker å pynte deg litt ekstra, også på julebordet! 

 

Smak og behag varierer alltids noe fra person til person, så ta for sikkerhets skyld en titt på vårt fullstendige utvalg for han og henne